IV. Országos Jazz-zenei Verseny

Kedves Versenyzők és felkészítő Tanárok! Kedves Érdeklődők!

A verseny szervezőinek nagy örömére szép számban jelentkeztek szólisták és zenekarok egyaránt. Dacára annak, hogy ezúttal el kellett tekinteni a fizikai jelenléttől, a megmérettetés igazán adrenalin-emelő pillanataitól, és attól a lehetőségtől, hogy a személyes találkozó egyúttal szakmailag is inspiráló élmény lehessen, mint mindennek, ennek a megrendezési formának is voltak előnyei. Legelsősorban az, hogy egy célra koncentrálódott a figyelem, és ez alkalmat adott a növendékek számos készségének fejlesztésére. 

Miután az oktatási nyilvántartásról szóló 2018. évi LXXXIX. törvény 7.§ (9a) bekezdés alapján az egyes versenyeken helyezést elért versenyzők nevét, évfolyamát és osztályát, a versenyen elért eredményét, a versenyzőt nevező iskola, illetve feladatellátási helyének nevét, OM azonosítóját és a felkészítő tanárok nevét az Oktatási Hivatal jogosult nyilvánosságra hozni a honlapján, mi itt csak az alábbi információkat tudjuk közölni.

jazzeredmeny

Március 10-12.
A beérkezett pendrive-ok ellenőrzése az Oktatási Hivatal által előírt lebonyolítási rendelkezés alapján. A pendrive-okon lévő anyagok feltöltése az Oktatási Hivatal (OH) felületére.

Március 16-22.
A zsűri hozzáférést kap az OH-tól a versenyre beküldött hangzóanyagok meghallgatásához. A zsűritagok - az elnökkel történt egyeztetés alapján - meghallgatják a versenyre beküldött anyagokat. A zsűri legkésőbb március 26-ig meghozza döntését, és ezt a verseny titkára jegyzőkönyvbe foglalja.

Március 29.
A rendező iskola honlapján (https://tothaladar.hu/) közéteszi a zsűri döntését.
Tájékoztatjuk a résztvevőket, hogy a zsűri által odaítélt díjakat, okleveleket és a versenydokumentumokat az eredményhirdetés utáni napokban postázzuk a versenyzőket nevező iskolák címére.
A versenyt rendező intézmény jazz tanszakának tanárai, valamint az iskola vezetése és a zsűri tagjai szakmai értékelő beszélgetésre hívják a versenyzőket felkészítő tanárokat az online térben. Ennek időpontjáról az eredményhirdetést követően e-mailben fogunk információt küldeni.

 

jauuhonlapjó 

Kedves Versenyző Növendékek, Felkészítő tanárok! Kedves Vendégek!

Negyedik alkalommal rendezi meg iskolánk az alapfokú jazz zenei oktatás országos versenyét az Oktatási Hivatal felkérésére. E verseny – sok más „társával” - a tehetségkutatás, fejlesztés egyik fóruma, melyet iskolánk jazz tanszakának tanárai kezdeményeztek, teret és lehetőséget adva növendékek és tanáraik szakmai találkozásához.

 emblemablue

tehetsegblue

ohnobackground

Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája

Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.

Telefon:
+36-1-4130459
+36-1-3428104
+36-1-4130818

E-mail: tazi@tothaladar.hu