IV. Országos Jazz-zenei Verseny

IV. Országos Jazz-zenei Verseny

Kedves Versenyzők és felkészítő Tanárok! Kedves Érdeklődők!

A verseny szervezőinek nagy örömére szép számban jelentkeztek szólisták és zenekarok egyaránt. Dacára annak, hogy ezúttal el kellett tekinteni a fizikai jelenléttől, a megmérettetés igazán adrenalin-emelő pillanataitól, és attól a lehetőségtől, hogy a személyes találkozó egyúttal szakmailag is inspiráló élmény lehessen, mint mindennek, ennek a megrendezési formának is voltak előnyei. Legelsősorban az, hogy egy célra koncentrálódott a figyelem, és ez alkalmat adott a növendékek számos készségének fejlesztésére. 

Miután az oktatási nyilvántartásról szóló 2018. évi LXXXIX. törvény 7.§ (9a) bekezdés alapján az egyes versenyeken helyezést elért versenyzők nevét, évfolyamát és osztályát, a versenyen elért eredményét, a versenyzőt nevező iskola, illetve feladatellátási helyének nevét, OM azonosítóját és a felkészítő tanárok nevét az Oktatási Hivatal jogosult nyilvánosságra hozni a honlapján, mi itt csak az alábbi információkat tudjuk közölni.

jazzeredmeny

Március 10-12.
A beérkezett pendrive-ok ellenőrzése az Oktatási Hivatal által előírt lebonyolítási rendelkezés alapján. A pendrive-okon lévő anyagok feltöltése az Oktatási Hivatal (OH) felületére.

Március 16-22.
A zsűri hozzáférést kap az OH-tól a versenyre beküldött hangzóanyagok meghallgatásához. A zsűritagok - az elnökkel történt egyeztetés alapján - meghallgatják a versenyre beküldött anyagokat. A zsűri legkésőbb március 26-ig meghozza döntését, és ezt a verseny titkára jegyzőkönyvbe foglalja.

Március 29.
A rendező iskola honlapján (https://tothaladar.hu/) közéteszi a zsűri döntését.
Tájékoztatjuk a résztvevőket, hogy a zsűri által odaítélt díjakat, okleveleket és a versenydokumentumokat az eredményhirdetés utáni napokban postázzuk a versenyzőket nevező iskolák címére.
A versenyt rendező intézmény jazz tanszakának tanárai, valamint az iskola vezetése és a zsűri tagjai szakmai értékelő beszélgetésre hívják a versenyzőket felkészítő tanárokat az online térben. Ennek időpontjáról az eredményhirdetést követően e-mailben fogunk információt küldeni.

 

jauuhonlapjó 

Kedves Versenyző Növendékek, Felkészítő tanárok! Kedves Vendégek!

Negyedik alkalommal rendezi meg iskolánk az alapfokú jazz zenei oktatás országos versenyét az Oktatási Hivatal felkérésére. E verseny – sok más „társával” - a tehetségkutatás, fejlesztés egyik fóruma, melyet iskolánk jazz tanszakának tanárai kezdeményeztek, teret és lehetőséget adva növendékek és tanáraik szakmai találkozásához.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az EMMI Köznevelésért Felelős Államtitkársága a szakmai szervezetek egyetértésével az alapfokú művészeti iskolák tanulói számára meghirdetett IV. ORSZÁGOS JAZZ-ZENEI verseny időpontját megváltoztatta. A verseny új időpontja: 2021. március 5-6.

 emblemablue Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola
 tehetsegblue Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája
 ohnobackground Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.
Tel.: +36-1-351-6888
E-mail: tazi@tothaladar.hu

Tóth Aladár Alapítvány
Regisztrált Tehetségpont

Adószám: 19654858-1-41
Bankszámlaszám: 11706016-20718417-00000000
(OTP Bank)

Köszönjük, hogy adója 1%-nak felajánlásával támogatja az alapítványt!