Ez történt...

AszalósTünde zongoratanár, szaktanácsadó három alkalomra elosztott szakmai továbbképzésének témája: a zenetanítás hatékonysága és korlátairól, a zenetanítás lelki, érzelmi, indulati, szellemi, fizikai összetevőit tekinti át, és kitér az amatőr és a zenei pályára készülő növendékek közötti differenciálás lehetőségeire. A képzés egész ideje alatt konzultációs lehetőség biztosított.
A továbbképzés helyszíne és időpontja:
Tóth Aladár Zeneiskola 1063 Budapest, Szív u. 19-21. Fodor-terem
2020. szeptember 25. (péntek) 10.00 - 16.30
2020. október 9. (péntek), 10.00 -16.30
2020. november 20. (péntek), 10.00 – 15.00. 15.00-17.00 óra között főpróba, 17 órától növendékhangverseny.

Részvételi díj: 15.000 Ft
Minimum létszám: 10 fő
Részvételi díj: 3000 Ft/nap (a helyszínen fizetendő, regisztrációhoz kötött)

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a képzést mindenképpen megtartjuk, a járványügyi szabályok figyelembevételével. Ha a pandémiás helyzet lehetetlenné teszi a személyes részvételt, úgy az online térben lehet csatlakozni.
Bővebb információ és jelentkezés: itt.

Kedves Szülők, Növendékeink,  Kollégáink!

Kérjük, figyelmesen tanulmányozzák a miniszteri rendelet nyomán megalkotott igazgatói utasításokat, az ezekben foglalt eljárásrendet, és tartsák, tartassák be a szabályokat. Mivel ezek naponta változhatnak, honlapunkon figyeljék az újabb értesítéseket!
Az iskolánkba lépőket tiszta környezetben fogadjuk, az épületben 8.00 - 11.00 óra között fertőtlenítő takarítás van (mosdók, irodák, tantermek, nyílászáró kilincsek, folyosók, közösségi terek, bejárati kapu, aula).

Kedves Növendékek! Tisztelt Szülők! Tisztelt iskolánkba érkező Vendégünk!

A pandémia idején a zeneiskola épületébe lépve kötelező a kézfertőtlenítő használata, valamint helyiségeinkben a maszk viselése!
A tanteremben a diákok a csoportos és egyéni foglalkozáson - a fúvós és a magánének órák kivételével - maszkot viselnek!
Órák előtt kötelező kezet mosni a mosdókban kihelyezett tisztító folyadékkal!

Szeptember 1-3. között a szülők személyesen egyeztetik az órarendet valamint ellenőrzik és aláírják a tanulói jogviszonyhoz szükséges adatlapot.
Kérem - ha módjában áll -, a térítési díj befizetését igazoló dokumentumot hozzá magával (csekk, pdf az utalásról, stb.) vagy küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szeptember 20-ig.

Szeptember 7-től a zeneiskola székhelyén a szülők  - korlátozott számban - várhatják meg gyermekeik zeneóráját, betartva a 2 m-es távolságot, a várakozási idő alatt maszkot viselve.
Felhívom a figyelmüket, hogy a kerület iskoláiban zeneórára járó gyermekeknek és szüleiknek az adott iskolára vonatkozó szabályokat kell betartaniuk.

Kérem, védjük gyermekeink és egymás egészségét! 
Köszönöm az együttműködésüket!

Magyar Margit, igazgató

A zongora tanszak minden évben megszervezi, hogy a Bösendorfer-koncertek az Alma Materben című sorozatunkon pályájukon fölfelé ívelõ ifjú művészek jöjjenek vissza egy estére, muzsikáljanak és meséljenek magukról. Február végén Fehér Norbert (Szilágyi Katalin növendéke) és Foskolos Bettina (Horváth Vilmosné növendéke) volt a vendégünk.
 
A két ifjú művész még felsőfokú tanulmányait végzi, Norbert a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, Foskolos Bettina a győri Szent István Egyetemen. Rangos vendége is volt koncertünknek, Rónaszékiné Keresztes Monika személyében, aki a két éve elhunyt Horváth Vilmosnéval rokoni kapcsolatban is állt, és szeretettel ápolja emlékét.

 emblemablue Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola
 tehetsegblue Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája
 ohnobackground Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.
Tel.: +36-1-351-6888
E-mail: tazi@tothaladar.hu

Tóth Aladár Alapítvány
Regisztrált Tehetségpont

Adószám: 19654858-1-41
Bankszámlaszám: 11706016-20718417-00000000
(OTP Bank)

Köszönjük, hogy adója 1%-nak felajánlásával támogatja az alapítványt!