Gyakorlóhely

Valamennyi hallgató és gyakorlatvezető tanár figyelmébe!

A járványügyi szabályok folyamatos alakulása, valamint az érintettség, kontaktkutatás eredményeképpen a LFZE TMA 60-as hallgatói képzésben részt vevő hallgatók 2020. szeptember 21-től a rektor utasítására kizárólag online oktatási formában vesznek részt. A Tóth Aladár Zeneiskolában a szabályok nem változnak, az alábbiakkal kiegészülnek. (XXVIII. sz. igazgatói utasítás, valamint érintettségről szóló riasztási eljárásrend)

Tekintettel arra, hogy csak egyénileg állapítható meg, hogy ki kivel került valójában szoros kontaktusba, ki viselt maszkot, volt zárt térben kontakt személyekkel, így az iskola vezetőjeként a következőket javaslom:

1. A hallgató folyamatosan viseljen maszkot a gyakorlat ideje alatt is, a távolságot tartsa meg.
2. Előzetes egyeztetés szükséges, hogy TMA 60-as évfolyamon pozitív tesztet kapott hallgatóval volt-e találkozása, és az milyen körülmények között történt.
Ez után kell dönteni arról, hogy a tanítási órára beléphet-e, vagy online térben folytatja max. 10 napig (új szabály) a képzést, az önkéntes karanténban való tartózkodás ideje alatt.
3. Minden olyan esetben, amikor az órára online térben kerül sor, azt kérem, hogy a hospitálási naplóban jelezze a hallgató.
4. A hallgató nevét és az online tanítási időszak dátumát be kell írni ebbe a táblázatba. Ezt a tanév folyamán folyamatosan kezeljük.

Vigyázzunk egymásra!

Köszönettel: Magyar Margit, igazgató

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tóth Aladár Zeneiskolában (Szív u. 19-21.) a 2020/2021. I. félévében a tanítási gyakorlat időszaka
a TMA 60 képzésben: 2021. február 1-től március 12-ig,
az Osztatlan képzésben: 2021. február 1-től április 30-ig tart.
A kitöltött hospitálási naplókat kérjük a zeneiskola portáján leadni  Kőszegi Adrienn részére! Nála kell bejelentkezni a csoportos zenei gyakorlatra és a szaktárgyon kívüli gyakorlatra is.
 
További információkért Kőszegi Adriennhez fordulhatnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
 
A pandémiára tekintettel a csoportos foglalkozások - együttesek, zenekarok - folyamatosan változnak, valamint a tutti próbák helyett elsősorban kevés létszámmal szólampróbákon vesznek részt a növendékek. Egy tanítási órán egyszerre legfeljebb két hallgató vehet részt, szabályosan és folyamatosan viselt maszkban.
Kérem, hogy az óralátogatás előtt érdeklődjön a 06 1 351-6888 telefonon!
A foglalkozások helyszíne a zeneiskola épülete.
Az itt letölthető táblázatban az összetett gyakorlat alatt kötelező csoportos zenei gyakorlat ajánlott órarendjét találják. 
Itt tölthető le a szaktárgyon kívüli hospitálás órarendje.
 
Kedves Hallgató!
A pandémiára való tekintettel a szaktárgyon kívüli hospitálás, és a csoportos zenei gyakorlat látogatásához előzetesen be kell jelentkezni, tekintettel arra, hogy a tanteremben tartózkodók száma maximum tíz lehet.
Az óralátogatáson online és offline vehet részt abban az esetben, hogyha pontosan jelölte a látogatás időpontját a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 
Hallgatói naplók:


iskolavezetes

 

Az iskolavezetés elérhetőségei:

Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.
Tel.: 351-6888
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

ISKOLAVEZETÉS

Magyar Margit
igazgató
 
 
Véghelyi Kriszta
általános igazgatóhelyettes
 
 
Jeszenszkiné Dunavölgyi Mária
igazgatóhelyettes 
 
 
Véghelyi Kriszta
igazgatóhelyettes
  
 

GYAKORLATVEZETŐ TANÁROK

 
 emblemablue Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola
 tehetsegblue Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája
 ohnobackground Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.
Tel.: +36-1-351-6888
E-mail: tazi@tothaladar.hu

Tóth Aladár Alapítvány
Regisztrált Tehetségpont

Adószám: 19654858-1-41
Bankszámlaszám: 11706016-20718417-00000000
(OTP Bank)

Köszönjük, hogy adója 1%-nak felajánlásával támogatja az alapítványt!