Ez történt...

A Lengyel Zenei Fesztivált 15 éve a győri Liszt Ferenc Zeneiskola igazgatója, Szakács Erika alapította. A rangos zenei eseménynek a győri zsinagóga ad otthont.
Szily Éva növendékei minden évben részt vesznek a fesztiválon, és rendszeresen kapnak kiemelt díjakat. Egy ideje már a fesztiválon meghívás alapján lehet résztvenni, és Szily Éva idén is, mint minden évben, vihetett növendéket.

lk15 nyitoA járványveszélyre való tekintettel a személyes helyett az online térben zajlott az esemény, melyen zeneiskolánkat Berec Laura (hegedű) képviselte. Szily Éva növendéke egy Chopin nocturne-t és Kreisler Preludium és allegro című művét adta elő.

Magas színvonalú játékával elnyerte „A legmeggyőzőbb előadásért” járó konzuli különdíjat.lk5
Andrzej Kalinovszkij lengyel konzul nagyon fontosnak tartja a klasszikus zene és a lengyel kortárs zene jelenlétét a magyarországi zenei kultúrában, ezért kezdettől támogatja a programot.

A különdíjat Magyar Margit igazgató meghívására 2022. március 1-jén személyesen adta át Berec Laurának és gratulált tanárának, Szily Évának a Tóth Aladár Zeneiskola igazgatói irodájában.

 emblemablue

tehetsegblue

ohnobackground

Tóth Aladár Zeneiskola
Alapfokú Művészeti Iskola

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye
Akkreditált Kiváló Tehetségpont
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
a Debreceni Egyetem és a
Pécsi Tudományegyetem Partneriskolája

Cím: 1063 Budapest, Szív u. 19-21.

Telefon:
+36-1-4130459
+36-1-3428104
+36-1-4130818

E-mail: tazi@tothaladar.hu